Рекламна агенция AJ company е създадена през 2000г. Водеща е с уникалния дизайн, който създава за всеки клиент и всеки продукт.

Агенцията работи в областта на печатната, външната реклама, графичен и web дизаин и всичко в областта на рекламата за което не сте си и помисляли...!

При нас ще бъдете обслужени с индивидуален подход и заедно ще намерим подходящото рекламно решение за фирмената Ви дейност.

В сферата на печатната реклама работим единствено и само с висококачествен офсетов и дигитален печат. В комбинация с разнообразието от качествени материали Ви гарантираме, че Вашият рекламен продукт ще се открои и ще бъде уникален на фона на конкурентите Ви.

За своите клиенти рекламна агенция AJ company предлага и разнообразие от идеи и решения, свързани с външната реклама. Можем да Ви предложим най-добрите варианти съобразени с рекламния Ви фирмен бюджет. Качеството и издръжливостта на външни условия е гарантирано в съотвествие с най-добрите материали и техника с които работим.

Не графичните програми, а таланта и разчупеното мислене на екипа правят графичния дизайн на агенцията уникален и признат от клиентите и дори от конкурентите ни.

Дългогодишният ни опит е доказал, че за нас няма малки и големи клиенти - отношението и вниманието към изискванията на всеки от тях е с еднакво уважение и разбиране!

Комбинацията от професионален дизайн, качество и индивидуалност гарантира успех за всеки клиент, избрал услугите на AJ company!